A- A A+

Welkom

Welkom in Café Neptunus, een rustig praatcafé in het centrum, niet ver van de brug van Willebroek, waar jong en oud al van acht uur ‘s ochtends terecht kunnen voor een deugddoende kop koffie of een frisse pint. Dit café, dat in Willebroek beter bekend staat als “bij Michelleke”, is de ideale plek om de krant te lezen, wat bij te praten met bekenden of een kaartje te leggen. In de late namiddag is het doorgaans wat meer ambiance in ons kleine café, waar ook mensen na het werk graag een snelle pint komen drinken.

Cafébaas Michel nam dit café, dat al zeker sinds de jaren 1950 bestaat, over in oktober 1992. Sindsdien groeide het uit tot een vaste waarde in het Willebroekse straatbeeld. Een van de typische dingen aan ons café is dat er hier veel gekaart wordt. Zo beschikken we over een clubje dat hier elke weekdag komt ‘pandoeren’, een oud kaartspel dat gespeeld wordt met 33 kaarten volgens heel specifieke regels. Mensen die geïnteresseerd zijn om mee te doen, zijn steeds van harte welkom.

Hier kan je onze drankenkaart raadplegen. Wij tappen nog pinten aan zeer democratische prijzen. Ons fotoboek geeft een goed beeld van de sfeer in Café Neptunus. Normaal gezien sluiten we om 18u30. Maar meerdere keren per jaar, vb. met carnaval, jaarmarkt, opening kermis en bij speciale activiteiten, blijven we langer open en zetten we de muziek luider. Ons café vormt dan het kloppend hart van de Willebroekse carnavalsvieringen.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op of spring gewoon even binnen “bij Michelleke”. Voor de deur moet je betalen om te parkeren, maar 50 meter verderop kan je je wagen veilig en gratis achterlaten op parking De Oude Post.